Vzdělávejte se pro růst ve Zlínském kraji

Projekty EU » Projekty EU » ukončené » Vzdělávejte se pro růst ve Zlínském kraji

PROJEKT JE SPOLUFINANCOVANÝ EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM
PROTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.

Registrační číslo: CZ.1.04/1.1.00/82.00003

Částka: 733 570 Kč

Doba realizace projektu: listopad 2013 – únor 2014

Popis projektu: Projekt „Vzdělávejte se pro růst ve Zlínském kraji“ umožní Oblastní charitě Uherský Brod (OCH UB) získat finanční prostředky jednak na vzdělávání zaměstnanců a také na úhradu mzdových nákladů vzdělávaných zaměstnanců po dobu jejich účasti na vzdělávací aktivitě. Celkem dvanácti vzdělávacích aktivit se zúčastní pracovníci v sociálních službách, vedoucí pracovníci a sociální pracovnice terénních a ambulantních sociálních služeb OCH UB. Výběr pracovníků proběhl dle potřebnosti rozvoje znalostí, dovedností a kompetencí a vychází z individuálních vzdělávacích plánů každého pracovníka.
Zaměstnanci budou vzděláváni prostřednictvím akreditovaných kurzů, které budou realizovány ve školící místnosti v Domě s pečovatelskou službou v Dolním Němčí.

Cílová skupina: Cílovou skupinou projektu jsou pracovníci v sociálních službách, vedoucí pracovníci a sociální pracovnice OCH UB.

Cíl projektu: Cílem projektu „Vzdělávejte se pro růst ve Zlínském kraji“ je zajistit zaměstnancům OCH UB systematické odborné vzdělávání, které povede k udržení konkurenceschopnosti a zvyšování prestiže organizace, ale zejména je potřebné vzhledem k měnícím se potřebám uživatelů sociálních služeb. Pro uspokojení nových i stávajících potřeb uživatelů našich sociálních služeb je potřeba profesionální odborná péče a pouze včasnou reakcí v podobě rozvoje potřebných kompetencí pracovníků můžeme našim uživatelům tuto odbornou péči poskytovat.

Kontaktní osoba: Mgr. Jana Miškeříková
                                jana.miskerikova@uhbrod.charita.cz
                               (+420) 724 651 305

Plakát projektu ke stažení zde.
Harmonogram vzdělávacích aktivit ke stažení zde.